Sempre amb les mascotes, ara també a la nova web

logo-gatitgos-veterinaris

Et presentem la nova pàgina web de GatiGos Veterinaris. Aquests dies en què la comunicació digital ha esdevingut tan important i valuosa, posem a la teva disposició un nou canal online per comunicar-te amb nosaltres i on podràs trobar tota la informació que necessites sobre la nostra clínica veterinària de Torredembarra.

Hem renovat la nostra pàgina web per oferir més informació sobre nosaltres, sobre els nostres serveis veterinaris, les nostres instal·lacions, l’equip de persones que formem part de GatiGos i consells per cuidar la teva mascota com es mereix.

A GatiGos Veterinaris ens agrada que els nostres clients estiguin ben informats. Així que no et perdis els articles del nostre blog on compartirem amb tu notícies, informació d’interès, consells veterinaris i les campanyes i promocions que realitzarem per ajudar-te en la cura del teu animal de companyia.

Perquè també a internet tenim cura de la salut de la teva mascota.

Tot i l’actual situació sanitària pel Coronavirus Covid-19, com a servei sanitari dedicat als animals, NOSALTRES SEGUIM TREBALLANT, però amb algunes restriccions.

Membres del nostre personal romanen a les seves llars cuidant de la seva família i d’altres ens hem ajustat els horaris, intentant trobar l’equilibri entre el confinament i l’atenció indispensable per les nostres mascotes. TOT l’equip esperem el millor!

La clínica està oberta en aquest horari:

  • De dilluns a divendres: de 10:00 a 13:00 i de 17:00 a 19:00.
  • Dissabtes: de 10:00 a 13:00.

Recordeu les normes bàsiques quan vingueu al centre:

  • Trucar sempre per demanar cita prèvia
  • Una persona per animal
  • Si teniu símptomes, no sortiu de casa. Truqueu-nos.
  • Mantenir la distància entre les persones que esperen. Potser no podreu estar tots a la sala d’espera i haureu d’estar fora fins que us cridem per evitar.
  • Feu servir el nostre WC per rentar-vos les mans en entrar i en sortir.
  • Feu servir els antisèptics per les mans.

Si tens algun dubte o necessites assessorament sobre la cura de la teva mascota, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. T’atendrem encantats. Estem per ajudar!