Serveis

logo-gatitgos-veterinaris

Serveis veterinaris a Torredembarra

L’especialització del nostre equip mèdic i les nostres tècniques i equipaments moderns, ens permeten assegurar des del 1993 uns complets serveis veterinaris a Torredembarra per a petits animals de companyia. Tractem als nostres pacients de forma propera i professional perquè la seva visita a la nostra clínica veterinària sigui el més agradable i satisfactòria possible.

medicina-preventiva

Medicina interna i preventiva

A la nostra consulta de medicina general atenem a aquelles mascotes que vénen a visitar-nos amb alguna malaltia, patologia o molèstia. És molt important començar amb una anamnesi completa (un estudi que es realitza juntament amb els propietaris per conèixer què ha pogut dur al pacient a emmalaltir), ja que l’animal no sempre presenta símptomes clars. Realitzem una exploració general i minuciosa de l’animal i, en cas de ser necessari, fem les proves necessàries per arribar a un diagnòstic i tractament encertats.

medicina-felina

Medicina felina

Comptem amb una àmplia experiència i formació en el camp de la medicina felina. Estudiem les patologies més comunes dels nostres companys i les múltiples formes en què poden manifestar-se. Coneixem els protocols d’actuació que s’han de posar en marxa quan ens visiten a la clínica, així com el material mèdic que millor s’adapta a les seves necessitats. Reduïm els nivells d’estrès dels gats, proporcionant-los una correcta exploració i una atenció veterinària molt especialitzada perquè estiguin tranquils.

etologia

Etologia

L’Etologia és la branca de la veterinària que treballa per corregir els possibles problemes de conducta o comportament que tinguin els animals. A la nostra clínica veterinària de Torredembarra col·laborem amb EthoGroup, un equip format per etòlegs i educadors canins amb anys d’experiència en el tractament de les mascotes. Oferim cursos de socialització per a cadells, educació canina i felina i sessions per corregir trastorns compulsius, ansietat per separació, reactivitat, agressivitat o por a determinats sorolls.

cardiologia

Cardiologia

El servei de cardiologia del nostre centre veterinari de Torredembarra assegura el benestar de la teva mascota, detectant a temps els problemes cardiovasculars que puguin patir amb les tècniques de diagnòstic més actuals, com són la radiografia digital, l’ecografia i l’electrocardiograma. Podem determinar si les malalties són congènites (estenosi aòrtica i pulmonar, displàsies mitrals, defectes en les cavitats del cor, etc.) o adquirides (problemes valvulars, cardiomiopaties, malalties pericàrdiques, etc.) i aplicar un tractament o intervenció adequats per assegurar-li una bona salut.

oftalmologia

Oftalmologia

Comptem amb un gran equip professional i les tècniques més avançades (tonometria, biomicroscopia, tests oftalmològics…) per a diagnosticar qualsevol anomalia o lesió ocular que presentin els nostres pacients. No tots els problemes que presenta l’ull són visibles a simple vista, de manera que fer-li revisions rutinàries i detectar-les a temps és crucial. Podem tractar a les mascotes d’afeccions com la conjuntivitis o sotmetre-les a intervencions quirúrgiques per despreniments de retina, cataractes, glaucomes, dèficit de llàgrimes, úlceres, uveïtis, etc.

dermatologia

Dermatologia

La dermatologia s’encarrega d’estudiar dels problemes de la pell i el pèl de les nostres mascotes. Avui en dia, i sobretot en ambients amb molta contaminació, els problemes dèrmics i les reaccions al·lèrgiques són cada vegada més freqüents i persistents. Utilitzem tècniques de diagnòstic com el llum de Wood, citologies, raspats, tricogrames i biòpsies per realitzar un diagnòstic precoç i encertat, minimitzant aquestes patologies. Així evitem que la nostra mascota presenti problemes a la pell o que aquests es cronifiquin.

odontologia

Odontologia

Les malalties periodontals poden causar greus problemes en la salut dels nostres companys. L’halitosi, l’acumulació de tosca i el sagnat de genives són alguns indicadors que la nostra mascota pot estar patint una afecció bucodental. Oferim els serveis d’odontologia
veterinària a Torredembarra per mantenir al teu pelut saludable. Realitzem higienes dentals, polits, extraccions de dents de llet, molars… I ens assegurem que no hi ha cap anomalia al paladar, llengua, genives o peces dentals dels nostres pacients.

traumatologia

Traumatologia i ortopedia

En l’especialitat de traumatologia atenem una gran varietat de lesions, cadascuna amb un diagnòstic i uns protocols diferents. Les tècniques de diagnòstic per imatge, com la radiologia digital, ens ajuden a detectar l’origen del problema: fractures d’ossos o lligaments, contusions, luxacions, displàsies, etc. A la nostra clínica veterinària de Torredembarra estudiem cada cas de forma individual, aplicant les tècniques veterinàries necessàries per aplicar el tractament que millor s’adapti a les necessitats del pacient.

cirugia-gatos

Cirurgia

En el nostre centre veterinari de Torredembarra comptem amb un quiròfan independent, dotat amb generador d’oxigen, anestèsia inhalatòria (isoflurans), ventilació mecànica, monitoratge complet (pulsioximetria, capnografia, ECG, temperatura i control d’apnees). Treballem amb la màxima asèpsia, utilitzant materials i equipament de màxima qualitat. Estem preparats per a intervencions de teixits tous i preventives (esterilitzacions, biòpsies, higienes bucals), traumatològiques i oftalmològiques.

diagnostico-imagen

Diagnòstic per imatge

El diagnòstic per imatge ens ofereix una visió de l’estat dels òrgans interns de les mascotes, d’aquesta manera podem valorar el seu estat de salut d’una forma precisa, indolora i molt poc invasiva. A GatiGos Veterinaris de Torredembarra estudiem als nostres pacients amb un equip de diagnòstic d’última generació, basat en tres tècniques: la radiografia digital, útil per detectar possibles fractures òssies, problemes de lligaments, tumors…; l’ecografia (que ens permet observar multitud d’òrgans com el cor, els ronyons o els aparells urinari i reproductor) i l’endoscòpia, amb la qual podem observar l’aparell digestiu i realitzar intervencions no invasives.

laboratio-veterinario-torredembarra

Laboratori

Comptem amb un laboratori totalment equipat que ens permet prendre mostres i analitzar-les en pocs minuts, per oferir als nostres pacients un diagnòstic summament ràpid i encertat. Disposar d’un laboratori propi és essencial a l’hora de detectar malalties, tant en consulta com en casos d’emergències, ja que és decisiu a l’hora d’aplicar tractaments o intervencions d’urgència. Els nostres equips estan preparats per analitzar biòpsies, analítiques de sang, orina, femta i medul·la òssia, entre d’altres.

visitas-domicilio

Unitat mòbil

A GatiGos Veterinaris de Torredembarra comptem amb una unitat mòbil per poder desplaçar-nos fins als domicilis dels nostres clients i prestar-los atenció mèdica. Tenim casos d’animals malalts, massa grans o que pateixen molt estrès quan surten del seu entorn, de manera que no poden desplaçar-se fins a la nostra clínica. Amb la unitat mòbil podem oferir el servei de vacunació, desparasitació, vacunació i visites a domicili rutinàries, que no impliquin intervencions o proves tècniques.

tienda-animales

Botiga

A les instal·lacions del nostre centre veterinari de Torredembarra també podràs trobar una botiga amb tota classe d’accessoris, complements, higiene i alimentació per a la teva mascota. Disposem de joguines, llits, gàbies transportins, corretges i pinsos de primeres marques com Royal Canin, Advance, Hill ‘s, Eukanuba, Vet Complex, etc. Oferim servei d’assessorament sobre alimentació i dietes de prescripció per a gossos i gats.

gatigos-perruqueria

Perruqueria canina i felina

En GatiGos Veterinaris volem cobrir totes les necessitats que tingui el teu animal de companyia. Per això hem habilitat un espai perquè la nostra companya Angie pugui oferir als nostres clients el servei de perruqueria canina i felina.

Pots contactar amb Angie al telèfon 615 661 054 i demanar informació sobre els tipus de tall que realitza, els banys dermatològics o antiparasitaris. Recorda que cal demanar cita prèvia.

urgencias-mascotas

Urgències veterinàries

En cas d’urgència, pots trucar al telèfon 629 711 590, estudiarem el teu cas de forma immediata i trobarem la millor solució o recomanació per la teva mascota.