Nosaltres

logo-gatitgos-veterinaris

La nostra història

GatiGos Veterinaris va obrir les seves portes a mascotes i propietaris el gener de 1993. Des d’aleshores, gràcies a la confiança que els nostres clients ens han demostrat, hem seguit millorant els nostres serveis veterinaris, invertint en la tecnologia més moderna i en la formació del nostre personal. Tot això sense perdre mai la qualitat humana que ens representa.

L’equip veterinari de la nostra clínica veterinària de Torredembarra està en constant formació, assistint assíduament a cursos, seminaris i congressos. També estem al dia en matèria de protocols veterinaris i publicacions científiques.

equipo-veterinario-gatigos

Equip

L’equip del nostre centre veterinari de Torredembarra està format per cinc veterinaris, quatre auxiliars i una perruquera canina. Per a nosaltres, el treball en equip, un alt coneixement mèdic i un tracte amable són imprescindibles a l’hora d’oferir els millors serveis mèdics i productes veterinaris als nostres clients.

Ens dediquem per complet a la cura de les mascotes, sent propers i atents amb els seus propietaris. La nostra prioritat és que se sentin còmodes i segurs quan ens visiten.

Veterinaris

lluis-escuredo

Lluís Escuredo Ramon

Veterinari i Gerent

Llicenciat en Veterinària per la UAB. Postgrau en Oftalmologia per la UAB. Fundador de la clínica el 1993. Desenvolupa les seves àrees d’interès entre la Cirurgia, Traumatologia, Dermatologia i Oftalmologia.

patricia-darder

Patrícia Darder Solé

Veterinària

Llicenciada en Veterinària per la UAB. Màster en Etologia clínica veterinària per la UAB. Acreditada AVEPA en Etologia Clínica. Dedicada exclusivament a problemes de comportament dels animals de companyia. Ofereix els seus serveis a la nostra clínica i com a consultora externa a altres clíniques veterinàries. Membre d’ETHOGROUP.

susana-morales

Susana Morales Vinyals

Veterinària

Llicenciada en Veterinària per la UAB. Postgrau en Medicina i
Cirurgia de l’Aparell Cardio-Respiratori. Vinculada a la clínica des de l’any 2001. Desenvolupa a temps complet medicina general i Urgències, mostrant especial interès per l’aparell cardio-respiratori, anestèsia i medicina de petits mamífers.

mireia-arno-veterinari

Mireia Arnó Sardà

Veterinària

Llicenciada en Veterinària per la UAB. Postgrau en Clínica de petits animals. Vinculada a la clínica des de l’any 2014. Desenvolupa a temps complet Medicina General i Urgències, mostrant especial interès per la Medicina Interna.

vetarinari-1

Laura Anglada

Veterinària

Llicenciada en Veterinària per la UAB el 2002. Centre seu interès en totes les àrees de la Medicina Interna veterinària, amb especial atenció a l’Oncologia i la Medicina Felina.

ATV

marta-echevarria

Marta Echevarría

Encarregada de l'àrea medicoquirúrgica

lidia-logan

Lidia Longán

Encarregada de Recepció i Botiga

veterinari-2

Laura Rodríguez

Auxiliar Veterinària

mireia-arno

Laura Sentí

Auxiliar Veterinària